Ongeluk Afsluitdijk

Twee anderen liepen verwondingen op. De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen.


Pin Op Om Je Geest Te Scherpen

9 hours agoUpdated 1 min geleden Gisteren 2026 in BINNENLAND KORNWERDERZAND - Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk zondagmiddag.

. De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Terminste twee personen zijn zwaargewond geraakt. Twee andere mensen raakten gewond.

De eerste melding kwam rond tien voor half 5 in de middag bij de alarmcentrale binnen. De weg richting Friesland is naar verwachting tot 2100 uur dicht. Kornwerderzandvalt onder de P2000-regio Friesland.

Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand. Het ongeluk vond rond 1615 uur plaats de toedracht wordt nog onderzocht. Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk.

De weg richting Friesland was tot 2100 uur afgesloten maar is inmiddels weer open zo meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat aan NUnl. Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk. Het ongeval gebeurde ter hoogte van.

De Afsluitdijk is vanwege het ongeluk dicht in de richting van Friesland. Twee doden door ongeluk op de Afsluitdijk rijbanen richting Friesland dicht. 7 hours agoDe 87-jarige man en een 83-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Delfland raakten gewond bij het ongeluk op de Afsluitdijk in de buurt van het Friese dorp Kornwerderzand.

Na het ongeluk werden ze zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden aan hun verwondingen. De gealarmeerde brandweer uit Witmarsum en Franeker maar ook vanuit Noord-Holland politie en twee. 1 day agoOp de Afsluitdijk in Kornwerderzand heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond zijn geraakt.

Op de Afsluitdijk in de richting van Fryslân is zondagmiddag rond 1615 uur een ernstig ongeluk gebeurd. De twee werden na het. Afsluitdijk richting Friesland afgesloten door ernstig verkeersongeval.

Rijkswaterstaat verwachtte dat de weg rond 2000 uur weer open zou gaan maar de rijbanen zijn nog altijd afgesloten. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken. Veenstra-media juni 12 2022.

Twee anderen raakten gewond en zijn opgenomen in het ziekenhuis. De Lorentzsluizen bij Kornwerderzand in de Afsluitdijk. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis.

21 hours agoEen man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen door een ongeluk op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. 12 juni 2022 Kornwerderzand Zondagmiddag rond kwart over vier zijn er op de Afsluitdijk tenminste twee personen ernstig gewond geraakt nadat drie voertuigen betrokken raakten in een ongeval.

13 juni 2022. Kornwerderzand Zondagmiddag heeft er rond 1615 uur een ernstig ongeval gebeurd op de Afsluitdijk ter hoogte van Kornwerderzand. Even na 1600 uur reden vier autos op elkaar.

Twee zwaargewonden bij ongeluk op Afsluitdijk weg richting Friesland dicht Bij een ongeluk op de Afsluitdijk zijn vanmiddag twee mensen ernstig gewond geraakt. Een groot aantal hulpverleners zijn inmiddels aanwezig op de A7 tussen Breezanddijk en Kornwerderzand. Vandaag 0641 Regio.

Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken. Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk.

Twee doden door ongeluk op de Afsluitdijk weg richting Friesland weer open. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. Nieuws en videos over Afsluitdijk.

Zondagmiddag was er sprake van een kop-staartbotsing waarbij vier voertuigen betrokken waren. Verkeer richting Friesland kan omrijden via de A6 of de Houtribdijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Bij het ongeluk zijn een man en een vrouw om het leven gekomen.

Hoe dat precies kon gebeuren wordt nog onderzocht. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken. 22 hours agoVolgens de politiewoordvoerder was er rond 1615 uur sprake van een kop-staartbotsing in de buurt van het Friese dorp Kornwerderzand.

De twee werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Vier gewonden na kop-staartbotsing op Afsluitdijk weg voorlopig dicht Hart van Nederland. Bij het ongeluk waren vier.

Een 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk gistermiddag. Kornwerderzand Een persoon is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Afsluitdijk. Volgens de politie waren er vier voertuigen bij het ongeluk betrokken.

Het ongeluk vond rond 1615 uur plaats de toedracht wordt nog onderzocht. Twee traumahelikopters kwamen ter plaatse. 22 hours agoEen man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen door een ongeluk op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand.

Door een nog onbekende oorzaak raakte er in ieder geval een persoon zwaargewond na een ernstig ongeval bij werkzaamheden aan de dijk. Het gaat om een man en een vrouw. 3 hours agoDe dodelijke slachtoffers van een verkeersongeval op de Afsluitdijk op zondag zijn een 85-jarige man en een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heerenveen.

12 juni 2022 1618 uur. 19 hours agoHet ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk. 1 day agoDe twee werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk zondagmiddag.

Twee anderen liepen verwondingen op. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. De hulpdiensten uit Friesland en Noord-Holland werden omstreeks 0700 uur groots gealarmeerd en kwamen. 22 hours agoBij een ongeluk op de Afsluitdijk zijn vanmiddag twee doden gevallen.

De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. De twee slachtoffers werden. Het ongeluk vond rond 1615 uur plaats de toedracht wordt nog onderzocht.


Topografie Basiskaart Nederland Nederland Kaarten Poster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel